Rozwój dziecka
Obowiązek informacyjny w związku z przetwarzaniem danych osobowych

Szanowna Pani / Szanowny Panie

Spektrum Centrum Szkoleń i Rozwoju Kadr przetwarza Pani/Pana dane osobowe oraz dane Państwa dziecka w celu realizacji zajęć oraz kontaktu z Państwem.

Administratorem Danych jest: Centrum Szkoleń i Rozwoju Kadr Przemysław Chojnowski ul Jantarowa 26 75-256 Koszalin

Pani/Pana dane mogą być przekazywane jedynie podmiotom mającym podstawę prawną otrzymania takich informacji. Podstawą prawną przetwarzania danych jest art. 6 ust 1 lit b) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego I Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), tj. realizacja umowy szkoleniowej oraz wszelkich działań związanych z realizacją tego celu. Dane osobowe mogą być przetwarzane do 6 lat po zakończeniu szkolenia. Okres ten może zostać przedłużony do czasu, upływu okresu przedawnienia ewentualnych roszczeń, jeśli przetwarzanie danych osobowych będzie niezbędne do dochodzenia lub obrony przed takimi roszczeniami.Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do tych danych, sprostowania lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy prawa.

Pani/Pana dane nie będą podlegały automatyzacji podejmowania decyzji oraz nie będą profilowane, a także nie są przekazywane do państw trzecich.

W sprawach dotyczących Państwa danych można się kontaktować na adres e-mail - biuro@spektrum-szkolenia.pl

 

<< Wróć do strony głównej

24 maja 2018

Spektrum  - Koszalin

ul Jantarowa 26

+48 535 895 551

+48 697 709 556

e-mail biuro@spektrum-szkolenia.pl

www.spektrum-szkolenia.pl

 

 

Akademia Nauki - Koszalin

ul Mieszka I 30

+48 733 278 182

+48 697 709 556

e-mail biuro@akademianauki-koszalin.pl

 

Centrum Szkoleń i rozwoju kadr